2013. december 2., hétfő

Újítás! #1 Sablonos történetek

Azt hiszem már meg sem kéne említeni, de az első természetesen az 1D lesz.
Egy lány találkozik a világhírű bandával, a One Direction-nal!
Szerintem a blogok 80% 1D fanfiction, és ennek max 5-10%-a nem sablonos történet. De egyértelmű hogy a végkimenetel vagy Happy And lesz, vagy valamelyikük meghal, és be kell valjam még egyet sem olvastam ahol egyszerűen csak szétmennek és élik tovább az életüket.
És akkor itt is lennének a legsablonosabb 1D történetek.
•A karakterünk természetesen tragikus életet él és egy újabb tragédiánál jön egy hirtelen költözés Londonba, természetesen a suli mintha nem is létezett volna soha, 16-17 esetleg 18 évesen beáll egy kávézóba pincérnek/pultosnak és kivesz valami kis bérlakást, majd jön a nagy megmentő az 1D egyik tagja, természetesen első látásra szerelem és amikor összejönnek a lánynak minden fejezetben eszébe jut: Vajon miért pont engem választott? Elárulva ezzel, hogy lánynak valójában semmi önbizalma sincs, de a hős szerelmes fiú mindig az bizonygatja, hogy csak őt szereti, meg ilyenek. Természetesen a sajtó meg a rajongók mind elfogadják a lányt, és boldogan élnek amíg meg nem halnak.
•A lány és az 1D egyik tagjának összefonódik az életük, de természetesen a lány rühelli, minden ok nélkül, teszem hozzá, és először nem fogadja el a fiúkat, majd szép lassan beleszeret valamelyikbe és élnek tovább mint valami nyáladzó gerlepár.
•A lány hatalmas rajongója a bandának, és az egyik fellépésükön, egyszerűen beoson a kulisszák mögé és természetesen pont rányit az egyik fél meztelen srácra, akivel természetesen rögtön szerelmesek lesznek és bekövetkezik a Happy End.
•A lány iskolájába valamilyen ok folytán hirtelen ott terem az 1D, hogy nekik vissza kellet jönniük tanulni, még Louis-nak is aki már alapból 18 éves volt mikor elment az X-fator-ba és természetesen az öt fiú közül 3-mal biztos egy osztályba kerülnek, de természetesen akivel össze fognak jönni az pont a másik osztályba jár és flegmán viselkedik majd a lánnyal, de a lány idióta módjára beleszeret, természetesen.
•A banda egyik tagja találkozik egy lánnyal, akiről később kiderül, hogy rákos, esetleg más fajta halálos betegségben szenved, és először nem akar összejönni a fiúval, mondván, nem akarja hogy miatta szenvedjen, de később mégis összejönnek, majd a lány halálos ágyán még oda súgja a fiúnak, hogy szereti, vagy valami más érdekeset és a fiú bőgésben tör ki, de természetesen a sajtó semmit sem ír erről.
•És végül talán a leges leges legsablonosabb történet: *dobpergés* A SZERELMI HÁROMSZÖG! Ami arról szól, hogy a lány halálosan belezúg az egyik tagba, összejönnek, majd az író részletezi azt a bizonyos ominózus jelenetet, egy másik banda taggal, amit még csak át sem élt, olyan beleéléssel és szenvedéllyel amikor még alig van talán 12-13 éves az illető és ekkor jönnek a bonyodalmak, ugyanis akivel lefeküdt, beleszeret a lányba, de a lány nem tud dönteni a két fiú közül, akik természetesen még csak szóra sem méltatják egymást ilyenkor, nem hogy megegyeznének, hogy akkor egyiküké sem lesz a lány.

Megszólalok: Ez a bejegyzés amúgy az egyik blogomró volt, címe Look behind the tre..., de töröltem blogot ugyanis úgy döntöttem, hogy mostantól a blog nem csak blogok kritizálásával foglalkozik, hanem megírom a saját véleményemet mindenről, kinek tetszik kinek nem, de a kritika rendelés ugyanúgy működik tovább, csak néha megosztok veletek hasonlókat is.

1 megjegyzés: