2015. április 10., péntek

#26 Kritika

Sziasztok, most valami újdonság olyan szempontból, hogy nem egy történetes blogról, még csak nem is egy design-s blogról van szó, hanem egy fotósról, szóval itt némi újítást vetettem be, úgy kb. mindenki érdekében, remélem megfelel a kérőnek. Na nem is pofáznék tovább.

Susanna Photography

Író: Suzy Clement


A fényképekről:

Nem igazán tudtam először, hogy is kezeljem a dolgot, ugyanis mint írtam még nem volt hasonlóval dolgom, de nem is gond. Gondolom leginkább a fényképekről kérnéd a véleményem, de megsúgom, hogy maga a blog kinézete is tetszik. 
A fényképek többsége bejön, volt ami igazán elnyerte a tetszésemet, de őszintén, a beállított fényképeid nem az igaziak, nem akarom letörni a művész hajlamaidat, én is imádok fényképezni, rajzolni, festeni, és most nem hencegésből, jól is csinálom őket, te tehetséges vagy ebben. Nem tudom akarsz e ezzel a jövőben kezdeni valamit vagy csak hobbi, de ne hagyd abba mert ha szereted, megéri csinálni. Viszont megsúgom, ritkán készülnek jó képek úgy, hogy a háttérben a parketta látszódik, így azt inkább mellőzném a helyedben. A vényviszonyok jók, nem kivehetetlenek a fényképek, nincsenek elmosódva összességében, szép képek, csak így tovább.

Ölel,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése