2014. augusztus 10., vasárnap

Nincs mentség, nem is keresek!

A cím nyilvánvaló, nekem pedig nincs kedvem köntörfalazni...

Lett volna időm írni, de nem volt kedvem, viszont meglepődtem, hogy annak ellenére, hogy egy jó ideje már nem volt egy normális bejegyzés sem az oldalt még mindig rendszerességgel látogatják. Köszönöm akik kitartottak mellettem, mert voltak aki elpártoltak, de ez van. Szóval oda akarok kilyukadni, hogy nem tudom mikor lesz pontosa újra valami a blogon ne is kérdezzétek. Sajnálom aki csalódott, de olyan ember vagyok aki nagyon kedv függő, szóval most valószínűleg még akkor sem tudnák semmit összeszedni, ha pisztolyt szegeznének a fejemhez.

A blogot nem zárom be, azt se mondom, hogy szünetel csak annyit, hogy most nem.

És utólag szeretnék valakitől bocsánatot kérni aki nem is tudom mióta rendelt tőlem e-mailben egy fejlécet és azóta sem kapta meg, csak mindig halogattam. Hazudnék, ha azt mondanám nem kezdtem el, de akkor is ha azt, hogy be tudnám fejezni. Sajnálom a fejlécetedet koles adrienn, roppant mód sajnálom! És sajnálom, hogy ennyi ideig képes voltál mellettem kitartani és én csődöt mondtam! Remélem valakitől kapsz majd egy csodás fejlécet, és ha nem haragszol nagyon elküldöd majd nekem a blogod linkjét, hogy megnézhessem és talán fel is iratkozzak rá! Ezer meg ezer szerencsét kívánok, hogy a blogod sikeres legyen, még ha én nem is adhattam semmit hozzá! Még egyszer, nagyon sajnálom!


Végül utolsó sorban, barátnőm, indított egy blogot, amit szeretnék megosztani veletek, a saját történetei és novellái lesznek fent az oldalon, kérlek nézetek be és ha tetszik iratkozzatok fel, az oldal átmenetileg még szerkesztés alatt áll és még semmi sem került fel. A lány blogger neve Roxana Brown.



Ölel titeket,