2014. február 22., szombat

#21 Kritika

Sziasztok, ma egy kritikát hoztam, remélem nem baj, hogy most nem érkezik olyan különösebb dolog. Talán holnap...




Lara Design

Szerkesztők: Lara Rose, Fanni Kovács


(Csak kinézetre kértetek kritikát)
Kinézet: Igazából, nagyon furcsállottam mikor felkért az egyik szerkesztőtök, hogy mondjak egy design blog designáról kritikát, ugyanis ez szerintem hatalmas önbizalmatlanságról árulkodik, de ti tudjátok, én nem szólok bele.
Szóval kezdjük a modulsávval. Először is, bármi is az a modulsávban, az a zöld feldarabolt csík az vegyétek le, semmi értelme! Másodjára, elmondom, én hogy képzelném el az elrendezést:
 - Tartalom
 - Információ     
 - Chat
 - Rendszeres olvasók
 - Számláló
 - Kritikára vár
 - Archívum
 - Címkék 
Harmadjára pedig, az úgymond "Tartalom" című html-es modulnál, a címet töröljétek ki szerintem ezeknek a modulfajtáknak nem illik, ha felette ki van írva nagy betűkkel hogy MENÜ vagy ilyesmi.
A modulsávot hanyagolva, a blog színei mennek egymáshoz, olyan intenzívek, szinte vonzza a tekintetet, szerintem remekül néz ki.
Végül szokásomtól eltérően eltérően, a fejléccel zárok, amit nem azért hagyok utoljára mert rossz, vagy ilyesmi, csak így jött ki. Igazából nincs vele problémám, talán valamilyen másfajta betűtípust használtam volna, vagy feldobtam volna valamivel, de lényegtelen, viszont engem emlékeztet a középső kép miatt khyira deignblogján található tutorial videójában található, összemosott fejléchez, de ugyebár rossz, aki rosszra gondol szóval, én sem teszem.

További jó blogolást, nem ált szándékomban megsérteni titeket, ha mégis elnézést!
Ölel,

2014. február 12., szerda

#1 Furán morbid tanulságok

Sziasztok, szerintem mindenki ismer minimum egy disney hercegnős mesét, vagy a Jancsi és Juliskát, meg a Piroska és a farkas című meséket, mégsem gondolnak bele sokan mekkora morbidság ez az egész ilyen hercegnős dolog, szóval ma erről, hoztam bejegyzést. Aki megosztaná a véleményét vagy nem ért egyet, az nyugodtan szóljon hozzá, de természetesen a pozitív visszajelzéseket is elfogadom!

Hamupipőke

Szerintem senki számára nem ismeretlen a lencsét, mákot és még egyebet válogató szegény lányocska meséje a gonosz mostoha testvérekkel. És azonkívül, hogy a történet hercege odavan a lábakért mi benne a morbid? Például, hogy a csodaszép történet közepette senkinek nem tűnik fel, hogy a mostohatestvérek, csak azért, hogy beleférjen a lábuk az üvegcipőbe vagdossák a lábukat. Á ez még belefér egy ötévesnek, ugyan már, ez meg kicsit sem volt szarkazmus. Tanulság, ne szeress bele olyanba aki lábakat megy bámulni utánad, amúgy valami olyasmi lenne szerintem, hogy mindig fordulhatnak a dolgok jobbra, meg a gonosz mindig veszít, vagy valami ilyesmi, nem a kedvenc mesém.


Hófehérke

Talán leginkább ez a történet az amit nem is értek miért nem csináltak belőle még horrorfilmet. Elvégre már az elején megismerhetjük a magát folyton tükörbe bámuló gonosz varázslót, aki egyértelműen valami problémával küzd, ugyanis a tükrével beszélget. Ráadásul mikor megtudja, hogy nem ő a legszebb (úristen ez annyira szőrnyű, ha velem ezt a tükröm közölné én biztos, hogy pszichológushoz mennék először) rögtön ki akarja nyírni a hét törpével élő Hófehérkét,először egy vadászt kér meg rá, de mikor nem hozza el neki a lány szívét a férfiét veszi, ekkor dönt úgy hogy ő maga intézi a dolgokat. Így kerül a törökhöz, amit mellesleg megjegyzem, hogy kicsit sem feltűnő, hogy hét rég nőt nem látó hímnemű törpe rögtön befogadja a csinos lánykát. Szóval mindennel próbálkozik, de semmi nem jön be, végül egy almát ad neki ami meg volt mérgezve, amitől természetesen rögtön kimúlt. Szóval az időközben megismert herceg gyászosan megy a temetésre, majd mikor megcsókolja a lányt az felköhögi az almát és boldogan élnek amíg meg nem halnak. Ez a valóságban úgy történne, ha valahogy visszatérne a halálból, lehet, hogy a szíve működne, de már agyhalott lenne. Ja gondolom mellesleg mivel a gonosz pórul jár itt az lenne a tanulság, hogy ne akarj rosszat a másiknak, mert magadnak teszel rosszat, vagy valami ilyesmi, tényleg nem voltam oda ezekért a hercegnőkért.


Piroska és a farkas

Ez volt az a mese ami miatt belekezdtem ebbe az egészben, ugyanis aki látta a filmet az mindenki tudja, hogy miután a farkas a NAGYI RUHÁJÁBAN várja piroskát, utána mikor a nagymamát kimentik a farkas hasából, aki megjegyzem nem kelt miután belevágtak a hasába(!), a nagymami RUHÁBAN pattan ki a csúnya, csúnya farkasból, szóval a mellet, hogy totálisan nem valósághű, a farkasnak le kellet előbb öltöztetni a nagyit, akinek hagynia kellett azt, hogy Piroskát már az idős hölgynek az öltözékében várhassa. És őszintén szerintem ebben a tanulság valami olyasmi, hogy ne állj szóba egyedül idegenekkel, vagy hogy a csapatmunka fontos, asszem' valami ilyesmi.


Ennyi lesz mára, aki kíváncsi a fojtatásban, olvashat hasonlókat a Szépség és a szörnyetegről, a Jancsi és Juliskáról, A kis hableányról egyaránt!  


Ölel,

2014. február 8., szombat

1# Textúrák

Sziasztok! Meghoztam az első ilyen bejegyzést amiben textúrákat hoztam nektek, mégpedig kék színben! Remélem hasznotokra válik, szóljatok ha viszitek!

Nagyobb méretért katt a képre!















Ölel,

2014. február 7., péntek

(#1) Újdonság + #20 Kritika

Oregon

Író: Oregon

Kinézet: Amikor elsőnek megláttam a blogod, majdnem leestem a székről, én nem a szépségtől gyönyörködve, ugyanis most a kezdetek kezdetére gondolok ezzel, amikor még valami bézs háttérrel egy négyzet alakú fura fejléccel volt megáldva a blog, egy oda nem illő sablonfélével, na ezt sikerült kiküszöbölnöd mások segítségével, és mint oly sok máskor, Briana T.-nek most is sikerült valami csodásat alkotnia, ezzel megkoronázva egy tökéletes blog külsőt. Ezzel különösebben nincs problémám, a szereplők jól meg vannak csinálva, viszont a könyvborítót én lecserélném, vagy kérnék valaki mástól, hogy csináljon, erről ennyit.


Történet: Tulajdonképpen még nem jutottál valami sokra, mer csak egy bevezető van fent, de szerintem három fejezetre elegendő nevet írtál bele, volt, hogy egy sorba kétszer is leírtad ugyan azt a nevet, és nem akarok most rossz érzést kelteni benned, de összesen 23-szór írtad le Bella és Josh nevét, és nem együtt ennyi, hanem külön-külön szóval, javaslom a szinonimákat, de nem is kellenek bonyolultak, elég annyit írni, hogy  fiú, vagy lány, vagy csak személy. Nem kell mindig ismételgetni, de ezen kívül rengeteget fejlődtél, az első nekifutásodhoz képest, úgyhogy további sok sikert!



Újdonság ~ Elvihető fejléc!

Természetesen csak saját célra, és ha viszed, írd meg nekem kommentbe! Köszike!


Ölel,

2014. február 5., szerda

Ajánló - Insanity (feljavított változat)

Sziasztok, azt hiszem meg kéne csinálnom rendesen ezt az ajánlót mert az előző eléggé satnya lett így most megírom rendesen, de még mindig áll a dolog miszerint ilyen nem lesz több!


Insanity


Igen, a fejlécet én csináltam*-*

Részlet:
   20. fejezet

- Hagyd békén! – visítottam, aztán újra a nagydarab felé vettem az irányt. Szélesen elvigyorodott. Elemelkedtem a földől, aztán ráugrottam… volna, ha nem kap el a torkomnál, és meg nem tart a levegőben, úgy, hogy a lábam sem éri a talajt. Azonnal a nyakamat szorító kézhez kaptam.
- Azt veszem észre, hogy egyik Hale elutasítóbb, mint a másik… Sajnálatos Christine! És az is, hogy a saját falkám ellenem fordul. – Duke sóhajtást hallatott. – Aiden, hát persze. Ez mind… nem a csapatért volt. Hiszen a szerelem erősebb mindennél, nem igaz? – undorító vigyor ült ki az arcára. – De ettől még te sem védheted meg. Sőt… kegyes vagyok hozzád, hiszen követheted… a halálba! – ez parancsként hangzott el a szájából. Ennis szorítása erősödött, és Aiden ordítása hangosabb lett.
- Nem! – sziszegtem a megmaradt levegőmmel, és a kapaszkodás helyett, ami a levegőt jelentette, egyik kezemmel a vállába karmoltam egy mély, csontig hatoló sebet, úgy érzésből, a másik kezem megtalálta a torkát, és a következő dolog az egyre fogyó levegőm mellett az volt, ahogy a karmom átszakítja a légcsövét, meg minden szervét, ami a torkában volt. Hörgés hallatszott, aztán a földön találtam magam, zihálva. Ennis térdre hanyatlott közben, és elengedte Aiden-t. Aztán elterült mellettem, a szemei élettelen és sötétek voltak. Meghalt… Megöltem! Jöttem rá. Aztán belém költözött egy új érzés… Végigkúszott e gerincemen, behatolt mindenhová. Színtiszta erő volt. Máris éreztem, ahogy a szemem megváltozik. Aiden-re pillantottam, aki megrökönyödve nézett rám a csodálkozástól.
- Alfa vagy… - suttogta, amit csak én hallottam volna, ha… Deucalion nem lenne az Alfák Alfája...




Véleményem:

  Én nem tudok betelni a történettel, nekem hamar a szívembe lopta magát, és remélem nektek is ezt fogja tenni. Mindenkinek ajánlani tudom, mert annak ellenére, hogy mikor én elkezdtem olvasni még nem így nézett ki a blog, úgyhogy nem nagy elvárásokkal kezdtem neki, de határozottan kellemesen csalódtam. Nem spojlerezek, szóval aki kíváncsi olvassa el és garantálom, hogy nem bánja meg!


Trailer:



Ölel,

2014. február 1., szombat

#2 Rendelt fejléc

Sziasztok! A blog külseje megújult és vele együtt elkészült a rendelt fejléc is!
Mielőtt még megmutatnám, el kell mondjam roppant mód sajnálom, hogy nem rendeltek tőlem fejléceket meg egyéb ilyen dolgot, persze tudom nem vagyok egy profi de akkor is, ez valamiért mostanság szivenüt engem, szóval hálás lennék, ha nem csak kritikákat kérnétek, de amúgy abból, valószínűleg holnap jön egy adag a lemaradások miatt, na pá!

Rendelt fejléc:

Insanity
Ja és nem esne rosszul néhány komment sem!
Ölel,