2014. január 15., szerda

II. helyezés

Sziasztok most csak egy díjat szeretnék veletek megosztani, egy fejlécet készítettem amivel 2. helyezés lettem.

Ez lenne az Oklevelem!

Ezt a fejlécet készítettem, a fejléc maga nem elvihető,
de ha gondoljátok írjátok meg róla a véleményeteket!


Ui.: Jó lenne ha néhanapján kapnák egy egy kommentet, főleg azoktól akik a kritikát kérik!

Ölel,

2014. január 3., péntek

#2 Sablon történetek

Napló írás, még a levegővételről is!

Komolyan mondom elegem van abból, hogy mindenki hirtelen az SzJG stílust követi, szép volt, jó volt, de elmúlt. Kezdjük ott, hogy ahogy Leiner Laura leírta Reni napjait, az életben nem létezik olyan napló, max. akinek fotografikus a memóriája. Komolyan most példának vegyünk egy valakit, akit én most Eszternek fogok szólítani a vicc kedvéért. Szóval ha mondjuk Esztert egy nap felszólították az órán amire nem tudta a választ, és megcsókolta az akibe bele van esve, az a naplójába nem fogja leírni, hogy milyen szettben voltak aznap, vagy akkor menyire gyorsan vette a levegőt. Ha valaki naplót ír nem írja le az egész napját, csak a számára igazán fontos jeleneteket. Pl.: mind mondtam a csók, meg egy-egy izgalmas dolgot. Esetleg röviden összefoglalja a napját, de nem ír róla 10 oldalt, szóval a realitás már rég csodaországban jár ilyenkor.

Ölel

2014. január 2., csütörtök

Katy Perry - Png, Jpg, Gif + #19 Kritika

Sziasztok, bocsi az elmaradásért és igyekszem bepótolni a kritikákat is. Ez lenne szerintem az első igazán designos bejegyzés, remélem tetszik majd nektek. Mellesleg azért hoztam Katy-ről képeket, mert ahhoz képest, hogy szerintem számtalanan ismerik én nem igazán láttam vele foglalkozó blogokat. Remélem hasznotokra válik majd, mellesleg lehet ilyeneket kérni más hírességről chat-ben. 
(Egyik sem saját!)
Png-k:




Jpg-k:












Gif-ek:










The Dramione Story

Író: Girl Super 

Kinézet:  

A fejléced szép, a képek jól vannak kivágva, a színeit imádom, talán a nagy Draco fej alá nem kellet volna berakni azt a kicsi lehunyt szeműt, nem igazán illik oda. A fejléced szép összhatásban van a háttérrel, a szöveg és a linkekkel sincs probléma. Igazából látszik, hogy egy szép igényes munkáról van szó, gratulálok hozzá. Ami viszont már az őrületbe kerget az a forgós link effekt ha rámész a képekre, konkrétan ilyenkor elsőnek mindig szívrohamot kapok amikor rámegyek valaki fejlécére és elkezd forogni, de most komolyan, szerintem ez nem szükséges.

Történet:

Mivel még csak a prológus és 1 fejezet van fent ezért igazából nem tudok sok mindent mondani, de számomra első Dramione élménynek pont megfelelő volt. Tetszett ahogy megformáztad a karaktereket, ahogy Harmione folyton panaszkodik Draco-ra. Örültem, hogy nem volt helyesírási hibát, nem gyakran akad ilyen. Az írás stílusod tetszik, nincs vele problémám, ügyesen írsz. Amit nagyon remélek, hogy ki tudsz valami jót hozni ebből a "muszáj együtt lennünk, mert ez a büntetés" dologból, ugyanis ez egy elég sablon téma, remélem nem fog idő előtt ellaposodni, mert én nagyon várom a folytatást. Gratulálok +1 fő!
További jó blogolást! 


Ölel

Értetlenségem a tetőfokon

Igazából most csak megírom amit gondolok, egy szerintem igen jelentős problémáról. A téli/karácsonyi blogdesignről.
Igazából tavaj télen még nem voltam a blogspot számos tagja,  de már akkor is fel-feljártam mások blogjaira. De akkor haátorozottan emlékszem, hogy nem láttam egy történetes blogon karácsonyi design-t. Mert oké, szép-szép, de kicsit sincs köze a történethez (akinek nem inge, ne vegye magára!), és már kezd idegesíten, hogy minden ilyen blogon lépten nyomon megtalálom a téli esetleg karácsonyi design-t. Mert a design meg a kritika blogokon még oké, de a történeteseken semmi értelme sincs. Szóval ajánlom, hogy ne csináljatok külön téli/karácsonyi dekorácíót a történetes blogotokra, elvégre eddig sem a tavaszt,sem a nyárt, sem a ősz nem szoktátok megalkotni külön díszétésnek.

Ölel